دبیرخانه جایزه البرز

دبیرخانه جایزه البرز، واحد تخصصی فعالی است که با حضور اعضای ثابت و مهمان نسبت به سیاستگذاری عملیاتی، برنامه‌ریزی، جلب حمایت‌ها و انجام اقدامات سازمانی، امور سالانه مربوط به شناسایی، ارزیابی و اهدای جایز البرز به واجدین شرایط را تسهیل نموده و تحقق می‌بخشد.

اعضای دبیرخانه جایزه البرز هر ساله توسط بنیاد فرهنگی البرز انتخاب و برای یک سال فعالیت، منتصب می‌شوند.

در سه سال اخیر، دکتر مهدی مقیمی به عنوان دبیر علمی جایزه البرز مدیریت دبیرخانه جایزه را بر عهده داشته و مطابق شرح وظایف مربوط به انجام وظیفه اشتغال داشته است.

 

دبیرخانه جایزه

جایزه البرز نخبگان ویژه دانشمندان، دانشجویان، طلاب، مخترعین و دانشمندان جوان

آبان‌ماه لغایت پایان همایش
هتل بزرگ ارم تهران
دبیر علمی جایزه البرز

دکتر مهدی مقیمی

دانشیار مهندسی مکانیک گروه حرارت سیالات
دانشکده مهندسی مکانیک
دانشگاه علم و صنعت ایران

↑↓

انجمن‌ها و نشست‌های علمی بنیاد البرز

برنامه‌ها و فعالیت‌های بنیاد فرهنگی البرز،با هدف ایجاد زمینه‌های مناسب انگیزشی برای شکوفایی استعدادها، برانگیختن خلاقیت تلاشگران علمی، دانش‌آموختگان و نخبگان کشور صورت می‌پذیرد.

فعالیت انجمن‌ها و برگزاری نشست‌های علمی در بنیاد فرهنگی البرز، علاوه‌بر زمینه‌سازی شناخت و تعامل فعالان علم و فناوری و کمک به هم‌افزایی علمی و عملی فعالیت‌های دانش‌بنیان، با 3 هدف کلیدی و اصلی زیر انجام می‌گیرد:

  • شناسایی نخبگان تراز اول کشور که به دلایل مختلف، مورد غفلت و فراموشی قرار گرفته‌اند.
  • بازنگری و بهینه‌سازی رویه‌های تشویقی و ترغیبی در اعطای جایزه البرز
  • شناسایی چالش‌ها و مسایل روز کشور و تدوین راهکارهای اثربخش برای انگیزه بخشی به فعالان حوزه‌های علم و فناوری در راستای ورود و مداخله مؤثر و فعال آن‌ها در حل چالش‌ها و مسایل مزبور

عزیزان با عضویت در سامانه البرز ویژه نخبگان می‌توانند در بعضی زمینه‌ها با بنیاد فرهنگی البرز همکاری داشته باشند.

کارکردهای عضویت در سامانه

  • ارسال مطالب آموزنده و به اشتراک گذاشتن آن با سایرین
  • ارسال اخبار تازه علمی از سراسر جهان
  • معرفی نخبگانی که ایشان را می شناسید
  • شرکت در مسابقات و مراسم های سالانه بنیاد فرهنگی البرز
  • دریافت محتوای اختصاصی جایزه البرز
  • امکان حضور در نشست های تخصصی جایزه البرز

شرح وظایف دبیرخانه جایزه البرز

  • تهیه و ارسال اطلاعیه‌ها و ابلاغیه‌های لازم به صورت عمومی و نیز به تمام مراكز و سازمان‌های ذی ربط در سراسر كشور
  • ایجاد هماهنگی‌های لازم و برگزاری جلسات گوناگون هماهنگ‌سازی و اطلاع رسانی
  • ارتباط مستمر با واحدها و بخش‌های مختلف بنیاد فرهنگی البرز و تبادل اطلاعات و داده‌ها
  • ارسال فراخوان و اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی، شبکه های اجتماعی، ارسال پوستر و … به ذی‌نفعان در سراسر كشور
  • ارتباط با نهادها و سازمان‌ها حسب وظایف دبیرخانه برای شناسایی، معرفی و انتخاب برندگان، برگزاری همایش و امکان‌سنجی‌ها
  • تمهید برگزاری بخش جانبی همایش نظیر تاسیس نمايشگاه يا غرفه‌های علمی مرتبط حسب مصوبات مربوط
  • دعوت از اعضای کمیته علمی و داوری و تشکیل جلسات مربوط، با حفظ کامل محرمانگی
  • تحریر مشخصات کامل تمامی برگزیدگان و افراد تعیین شده برای تهیه تقدیرنامه ها، لوح ها و ….
  • تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات مورد نیاز بر اساس فرم های ارسالی و ارایه آن به کارگروه ها
  • از آنجایی كه مستندات و داده‌های جمع‌آوری شده در زمان فراخوان و ثبت‌نام از منابع مهم در اختیار بنیاد است؛ باید ضمن حفظ، صیانت و رعایت محرمانگی به شیوه‌های اطمینان بخش و ایمن کدگذاری و بایگانی شود؛ به‌گونه‌ای که به سهولت قابل دستیابی و تجزیه و تحلیل باشد.

مطلب مرتبط با این صفحه

در شصت و یکمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، «جایزه البرز ۱۴۰۲» با هدف بزرگداشت اهالی علم، جایزه البرز به دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور، اعطاء ‌می گردد.

دانشمندان جوان، فناوران، طلاب علوم دینی و دانشجویان می‌توانند از تاریخ پانزدهم آذر ماه سال جاری با مراجعه به سایت جایزه البرز نخبگان (سایت جاری)، آیین‌نامه مربوط به هر بخش را مطالعه و ثبت‌نام نمایند.

دانشجویان داوطلب در تمامی رشته‌ها شامل فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و علوم پزشکی، از سراسر کشور در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، دکتری عمومی، دکتری تخصصی و دکتری تخصصی بالینی از دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ همچنین دانشگاه‌های آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفه ای، علمی و کاربردی و فرهنگیان، در صورت احراز شرایط، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند. ضمن اینکه طلاب علوم دینی می‌توانند از طریق حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

خاطر نشان می گردد که در این دوره به منظور انتخاب فناوران برتر با هدف رسیدن به محصولی دانش بنیان و ایجاد بازار برای آن و تکمیل چرخه نوآوری، از میان شرکت‌کنندگان در بخش«فناور برتر البرز» ۵۰ فناور حقیقی یا حقوقی، دستاوردهای خود را جهت داوری نهایی در نمایشگاهی که در بهمن ماه برگزار می شود؛ ارایه می‌نمایند.

همچنین برای نخستین بار در فراخوان «جایزه البرز ۱۴۰۲»، بخشی تحت عنوان «دانشمند جوان برتر» لحاظ شده است که طی آن، تمامی دانشمندان جوان از سراسر کشور در بازه سنی زیر ۴۰ سال می‌توانند در گروه‌های علمی فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و علوم پزشکی، با مطالعه آیین نامه این بخش و در صورت واجد شرایط بودن، در این رقابت شرکت کنند.

تأکید می شود زمان آغاز ثبت‌نام در این رقابت علمی و سراسری، تاریخ ۱401/۰۹/15 به مدت یک‌ماه تعیین شده است که با توجه به لزوم پالایش مستندات دریافتی و راستی آزمایی آنها از طریق استعلام از مراجع ذیربط و انجام داوری، این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.