شورای هماهنگی جایزه البرز

وظیفه اصلی شورای هماهنگی جایزه البرز بر اساس رویه ها و دستورالعمل های مربوط، زمینه سازی برای برگزاری هر چه باشکوه تر همایش اعطای جایزه البرز با استفاده از ظرفیت‌های فراوان بنیاد فرهنگی البرز و نهادها و سازمان های همراه است.

این شورا با ریاست مدیرعامل بنیاد و با رویکرد بهبود مستمر و کاهش نتایج نامنطبق با اهداف بنیاد فرهنگی البرز به انجام وظایف خود می پردازد.

شورای هماهنگی جایزه

جایزه البرز نخبگان ویژه دانشمندان، دانشجویان، طلاب، مخترعین و دانشمندان جوان

فعالیت به صورت دائمی
دفتر مرکزی بنیاد فرهنگی البرز
رییس شورای هماهنگی جایزه البرز

دکتر حیدر ارشدی

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز

این شورا یک کارگروه متشکل از عوامل اجرایی و هماهنگی است که توسط دبیرخانه جایزه البرز انتخاب شده و هماهنگ با دبیرخانه و ستاد همایش به انجام وظایف خود مبادرت می‌نماید. مسئولیت های کلی این شورا عبارت است از:
برنامه‌ریزی، هماهنگی، سیاست‌گذاری و نظارت در ارتباط با برگزاری همایش سالانه جایزه البرز.

شرح وظایف شورای هماهنگی جایزه

  • تمهید مقدمات برگزاری همایش و هماهنگی لازم برای تشکیل جلسات مختلف با واحدها و بخش‌های ذی‌ربط و انعکاس آن به ستاد همایش.
  • تشکیل جلسات توجیهی مستمر برای مسئولین و اعضای کمیته ها و واحد های ذی ربط.
  • صدور ابلاغ برای تمام عوامل اجرایی و پیگیری مربوط به آن در رابطه با برگزاری بهینه همایش.
  • شناسایی ادارات، نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی مرتبط و تسهیل کلیه امور مربوط به مکاتبات لازم با آن‌ها به‌صورت درون و برون استانی.
  • ابلاغ شرح وظایف مسؤولین کمیته ها و اعضای زیر مجموعه ی آن‌ها.
  • تنظيم و تدوين احكام اعضاي بخش‌های علمي، هيئت برگزار كننده و عوامل اجرايي جایزه البرز
  • هماهنگي با واحد روابط عمومي، انتشارات و سایر واحدهای اجرایی بنیاد در رابطه با اجرای بهینه همایش
  • تشكيل جلسه هماهنگی با ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف حسب نیاز و قبل از برگزاری همایش

مطلب مرتبط با این صفحه

در شصت و یکمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، «جایزه البرز ۱۴۰۲» با هدف بزرگداشت اهالی علم، جایزه البرز به دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور، اعطاء ‌می گردد.

دانشمندان جوان، فناوران، طلاب علوم دینی و دانشجویان می‌توانند از تاریخ پانزدهم آذر ماه سال جاری با مراجعه به سایت جایزه البرز نخبگان (سایت جاری)، آیین‌نامه مربوط به هر بخش را مطالعه و ثبت‌نام نمایند.

دانشجویان داوطلب در تمامی رشته‌ها شامل فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و علوم پزشکی، از سراسر کشور در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، دکتری عمومی، دکتری تخصصی و دکتری تخصصی بالینی از دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ همچنین دانشگاه‌های آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفه ای، علمی و کاربردی و فرهنگیان، در صورت احراز شرایط، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند. ضمن اینکه طلاب علوم دینی می‌توانند از طریق حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

خاطر نشان می گردد که در این دوره به منظور انتخاب فناوران برتر با هدف رسیدن به محصولی دانش بنیان و ایجاد بازار برای آن و تکمیل چرخه نوآوری، از میان شرکت‌کنندگان در بخش«فناور برتر البرز» ۵۰ فناور حقیقی یا حقوقی، دستاوردهای خود را جهت داوری نهایی در نمایشگاهی که در بهمن ماه برگزار می شود؛ ارایه می‌نمایند.

همچنین برای نخستین بار در فراخوان «جایزه البرز ۱۴۰۲»، بخشی تحت عنوان «دانشمند جوان برتر» لحاظ شده است که طی آن، تمامی دانشمندان جوان از سراسر کشور در بازه سنی زیر ۴۰ سال می‌توانند در گروه‌های علمی فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و علوم پزشکی، با مطالعه آیین نامه این بخش و در صورت واجد شرایط بودن، در این رقابت شرکت کنند.

تأکید می شود زمان آغاز ثبت‌نام در این رقابت علمی و سراسری، تاریخ ۱401/۰۹/15 به مدت یک‌ماه تعیین شده است که با توجه به لزوم پالایش مستندات دریافتی و راستی آزمایی آنها از طریق استعلام از مراجع ذیربط و انجام داوری، این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.