موقوفهای که مرحوم البرز به منظور خدمت به دانشجویان و دانشآموزان و دادن جوایز به برترینهای علمی کشور ایجاد کرد، وقفنامهای بسیار عالی دارد. وقفنامه حسینعلی البرز که تمام اموال خود را برای رشد دانش و جایزه علمی محض گذاشته است واقعا خواندنی است.
دکتر سید مهدی خاموشیرییس سازمان اوقاف 
آقای البرز از افراد نادری است که برای جلوگیری از تباهی استعدادها قد برافراشته و تمام ثروت و زندگی خود را وقف کرد تا دانشآموزان و دانشجویانی را که از استعداد فطری برخوردارند، یاری کند تا جامعه ایران از ثروت بالقوهای که در نهاد آنها گذاشته شده، بهره شایستهتری ببرد.
دکتر علینقی عالیخانی رییس اسبق دانشگاه تهران 
نیتی که برای موقوفه البرز در نظر گرفته شده است، از مهمترین مسائل بشری محسوب میشود. اگر علم در کشور ما رشد کند، قدرت نیز افزایش مییابد. تلاش و کار مضاعف برای گسترش علم برای پر کردن فاصله علمی کشور ما و سایر کشورهای پیشرفته باید مد نظر قرار گیرد.
حجهالاسلام محمدی رییس سابق سازمان اوقاف 
این مرد خود ساخته، به عشق خدمت به نسل جوان زنده است و چون پدری دلسوز و علاقمند و حتی دلسوزتر از برخی پدران این عصر، مرتب از وضع تحصیلی دانشجویان جویا میشود. او دانشجو را فرزند خویش میداند و میخواهد از دانشجو یک انسان کامل و ارزنده برای جامعه بسازد.
دکتر محمد علی مجتهدیپایهگذار دانشگاه شریف 
در سال 1346 که سرپرستی دانشگاه صنعتی شریف به اینجانب محول گردید، با جناب آقای البرز آشنا شدم. بزرگواری ایشان در امور خیریه و پرداخت هزینهی تحصیل عدهای از دانشجویان کشور، تحسین مرا جلب کرد. امیدوارم نیکوکاری فرهنگی ایشان سرمشق افراد متمکن قرار گیرد.
پروفسور رضا رییس اسبق دانشگاه شریف 
آقای البرز در تفکر فردگرایی اسیر نبودند و به تفکر و اندیشه خانوادگی بسنده نکردند؛ یعنی در قلمرو اندیشه، به تبار و قوم و شهر خودشان بسنده نکردند. بلکه اندیشه او به اندازه شعاع انسانیت است.
منِ طلبه تاکنون یک گام از یک میلیون گام مرحوم البرز را برنداشتم.
شهید آیت الله سلیمانیامام جمعه سابق زاهدان 